Почивка на открито - 10 съвета за начинаещи

Почивка на открито

Почивка на открито - 7 съвета за начинаещи!

Нищо не е по-приятно от пребиваването в природата. Разходка в гората, риболов, вдишване на свеж въздух и отдих край езерото - всичко това помага да се отпуснете и забравите за работата. За да се насладите на пътуването си на открито, е нужна подготовка и организация.Ето няколко съвета за начинаещи:

 

  1. Направете списък с необходимите неща и планирайте пътуването си в зависимост от хората, с които ще отидете. Ако имате деца, избягвайте тежките преходи в гората и се фокусирайте върху по-леки и активни дейности.

  2. Вземете под наем вила, която отговаря на размера на вашата компания. Има много варианти за вили, които могат да настанят от 2 до 8 души.

3. Мислете за транспорта, който ще използвате за пътуването до местоназначението. Уверете се, че всички ще бъдат удобни и участниците в пътуването може да споделят списък за покупки.

4. Ако пътувате с деца, предложете алтернативни възможности за хранене. Помнете, че апетитът в природата е по-голям, затова осигурете достатъчно храна и вода.

5. Планирайте активната част от почивката предварително. В полето ще бъде по-трудно да намерите интересни игри и нужния екипировъчен материал. Консултирайте се с другите туристи и изберете активности, които всички харесват.

6. Ако сте рибар, не забравяйте да вземете нужната риболовна екипировка.

7. През зимата, когато сте на открито, осигурете си топли дрехи, допълнителен пуловер и чифт ръкавици без пръсти. Измислете забавни игри

 

Назад към блога