Доставка и Начин на Плащане

Срокове и доставка

Поръчки по телефон се приемат в часовете между 9 и 17 часа! Поръчки директно от системата ни (от Бутона "Купи") може да извършвате 24 часа в денонощието!
Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт Експрес до адрес на клиента или до офис на Еконт със съответното населено място. Доставката се извършва в рамките на 2 до 7 работни дни от потвърждаване на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт - ВИЖ ТУК.
При получаване на пратка клиентът е длъжен да заплати куриерската такса, дори в случаите на отказана след преглед пратка. В подобни случаи клиентът следва да заплати куриерската такса в двете посоки (от изпращача към получателя включително). 

Методи на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени чрез опцията "Наложен Платеж" по следния начин:

  • Плащане при доставка: При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера (вклюваща цена на стоките и цена на куриерската такса на Еконт). Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката. www.gadgetmix.bg не поема разходите по инкасо и застраховка на стоките.
  • Плащанията на стоки към www.gadgetmix.bg са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).