Сервиз"ПИСТОЛЕТ"
Сервиз"ПИСТОЛЕТ"

Сервиз"ПИСТОЛЕТ"

Обичайна цена 24.00 лв Цена при разпродажба 29.90 лв Единична цена за

Керамичен сервиз за ракия"Пистолет"+6бр чаши.

Размери:шише:Н34см;чаша:50мл